Aanmeldformulier Kennisateliers

20150819 kennisatelier zaanstad hembrugterrein 2Lees hier hoe je je kunt aanmelden voor de Kennisateliers die wij organiseren in samenwerking met het Netwerk Ontwerp Veilige Omgeving en onder welke voorwaarden. En meld je vervolgens onder aan het formulier aan.

Volgende Kennisatelier: 24 mei (10 – 16 uur) bij ZUS in Rotterdam.

WAT IS EEN RELEVANTE OPLEIDING?
We zoeken een mix van jongprofessionals met een opleiding op het gebied van externe veiligheid en/of ruimtelijk ontwerp. En ontwerp is in onze beleving een breed begrip. We zoeken mensen een focus op het fysieke, economische en/of sociale. We hopen dat de jongprofessionals in de groepen van elkaar kunnen leren.
Voor deze bootcamp zijn we natuurlijk ook op zoek naar mensen met een veiligheidskundeachtergrond én naar bestuurskundigen en communicatiespecialisten.

groepsfoto_summerschool (3)VOORWAARDEN
1) Door je aan te melden (via onderstaand formulier), ga je akkoord met onderstaande procedure en voorwaarden.
2) Bij meer dan 8 aanmeldingen maken wij een inhoudelijke selectie. We zoeken daarbij naar een interessante inhoudelijk mix van deelnemers. We kijken daarbij naar de gevolgde opleiding en naar de reden waarom je wilt meedoen.
3) De aanmelding sluit op een week van te voren. De organisatie houdt zich het recht voor de sluitingstermijn te vervroegen. Dit wordt ruim op tijd op onze site aangekondigd.
4) Je hoort uiterlijk 5 dagen voor het Kennisatelier of je tot de genodigden behoort. Over de selectie kan niet worden gecorrespondeerd.
5) Deelname aan een Kennisatelier is gratis maar als je bent uitgenodigd, gaan we er ook vanuit dat je komt. Als je zonder tijdig bericht (tot 3 werkdagen van te voren) niet komt, dan brengen we een onkostenvergoeding van 80 euro in rekening.
6) Deelname is op eigen risico.logo-veilig-ontwerp

Heb je vragen omtrent het Kennisatelier ? Mail dan naar Mail dan naar Abigail Gerrits (a.gerrits@kennislabvoorurbanisme.nl).

Meld je nu aan voor het Kennisatelier in Leerdam.

 

Als je op ‘versturen’ hebt gedrukt…
… ga je, als je alles goed hebt ingevuld, naar een volgende pagina waarop staat dat het formulier is verzonden of.
… of zie je welke verplichte velden je niet hebt ingevuld (deze zijn rood omlijnd). Vul die alsnog in.
Je ontvangt geen bevestiging via e-mail. Als je twijfelt of het formulier goed is aangekomen of als het formulier niet werkt, kun je mailen naar Abigail Gerrits via a.gerrits@kennislabvoorurbanisme.nl