Leer alles over de Omgevingswet tijdens de I&Masterclass

Gezocht: gemotiveerde studenten en youngprofessionals die álles willen weten over de Omgevingswet en omgevingsveiligheid

Tijdens de gratis I&Masterclass leer je in een reeks van drie bijeenkomsten alles over de nieuwe wet en wat dit betekent voor de ruimtelijke ordening en leefomgeving, met een speciale focus op omgevingsveiligheid. De masterclass is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, directie Veiligheid en Risico’s, en vindt plaats in Den Haag. Iets voor jou? Schrijf je dan uiterlijk 14 april in.

Programma en data

Blok 1 | 29 mei van 16.00 tot 18.00 uur
Nieuwe wet, nieuwe werkwijze
Door: Sarah Ros, die de invoering van de Omgevingswet zelf begeleidde bij de gemeente Haarlem.

Blok 2 | 12 juni van 16.00 tot 18.00 uur
Omgevingsveiligheid, wat heb ik daar aan?
Door: Inge Jansen en Yos Purwanto van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Alex de Roos, expert op het gebied van externe veiligheid bij de provincie Zuid-Holland en Maarten Hoorn, projectleider Omgevingswet bij Platform31.

Blok 3 | 3 juli van 16:00 uur tot 18:00 uur
De Omgevingswet op de tekentafel
Door: Ad de Bont, partner en stedenbouwkundige bij Urhahn Urban Design en Marnix Scholman eigenaar en stedenbouwkundige bij Share Urbanism.
Klik hier voor het volledige programma

Deelnemers

We zoeken gemotiveerde studenten (die in 2017 gaan afstuderen) en youngprofessionals (die in 2015 of later zijn afgestudeerd). Er is ruimte voor 60 deelnemers die worden geselecteerd op basis van achtergrond en motivatie. Van deelnemers verwachten we dat ze bij alle drie de blokken aanwezig zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor de I&Masterclass over de nieuwe Omgevingswet kan nog tot en met 14 april bij Marion van der Voort. Kijk hier voor meer informatie.