Ben je Zuid-Hollander? Of voel je je zo, omdat je er werkt of studeert? Of omdat je er geboren bent, en de provincie je je nog steeds aan het hart gaat? Denk dan mee over de toekomst van Zuid-Holland tijdens het Omgevingsvisie Debat op dinsdagmiddag 29 augustus in het Provinciehuis in Den Haag (van 15.00 tot 17.00 uur). Dit wordt georganiseerd door het Kennislab voor Urbanisme op verzoek van de Provincie.

De uitkomsten van dit debat worden meegenomen bij de ontwikkeling van de nieuwe Omgevingsvisie voor de Provincie Zuid-Holland.

Voor alle Zuid-Hollanders
Tijdens het debat presenteren we 6 visies over de provincie die worden ontwikkeld door deelnemers van de Summerschool die de Provincie eind augustus organiseert (daarvoor kunt u zich nog aanmelden…). We zijn benieuwd wat u van deze visies vindt en nemen dat als uitgangspunt voor een levendig debat.

Daarvoor zoeken we deelnemers uit alle geledingen van de provincie. Iedereen die zich betrokken voelt bij de provincie of werkt bij een instelling die betrokken is bij de provincie mag mee doen. We zoeken dus mensen die werken bij Zuid-Hollandse gemeenten, bedrijven, vervoersmaatschappijen, glastuinbouwers, burgerinitiatieven, milieuclubs, Waterschappen, netbeheerders, natuurbeschermers, veehouders, enzovoort, enzovoort, enzovoort.

De uitkomsten uit het debat worden meegenomen door de deelnemers aan de summeschool, maar ook één op één doorgegeven aan de provinciale politici.

Meld je nu aan
We zoeken 20 mensen die hun belang actief willen verdedigen in het debat en hebben ruimte voor ongeveer 50 toeschouwers. Aanmelden kan via onderstaande knop. In het aanmeldformulier kun je aangeven wat je band is met Zuid-Holland en of je actief of passief wilt deelnemen aan het debat. Bij overaanmelding maken we een selectie, zodat we alle een goede verdeling van alle belangen in de zaal hebben.

Datum + tijd: 29 augustus, 15.00 tot 17.00 uur, aansluitend is er een borrel.
Locatie: Provinciehuis, Zuid Hollandplein 1 in Den Haag

Als de pop-up niet werkt, klik dan hier.