In opdracht van de Provincie Zuid-Holland organiseert het Kennislab voor Urbanisme een summerschool voor ambitieuze young professionals én seniors die graag meedenken en meewerken aan de toekomst van Zuid-Holland. In drie dagen bedenken de deelnemers bouwstenen voor een omgevingsvisie voor de toekomst van de provincie Zuid-Holland. Wilt u weten wat ze in drie dagen klaar spelen? En samen met hen nadenken over de toekomst van de provincie? Kom dan naar het Slotevent van de Summerschool Omgevingsvisie Zuid-Holland op woensdag 30 august 2017 in Den Haag.

Zuid-Holland wil een omgevingsvisie maken met alle Zuid-Hollanders. De omgevingsvisie is een strategische visie voor de lange termijn voor de gehele fysieke leefomgeving. Waar de één bij de provincie Zuid-Holland denkt aan de Scheveningse pier of de haven van Rotterdam, denkt de ander aan de Tweede Kamer of de bollenstreek. De provincie Zuid-Holland heeft vele gezichten. De stip op de horizon die wordt gezet in een omgevingsvisie die, kan dus ook hele verschillende ladingen hebben. Waar focus je dan op? Of beter gesteld: Welke verschillende gedachten en invalshoeken leven daarover er binnen de grenzen van de provincie Zuid-Holland? Hoe neem je deze mee in een omgevingsvisie?

De resultaten daarvan presenteren de deelnemers op 30 augustus in het Provinciehuis in Den Haag tijdens een speciaal slotevent van de Summerschool van 13.30 tot 17.00 uur.

En daar kunt u bij zijn.

Waarom?
>> U leert over de omgevingswet
>> U leert over de omgevingsvisie en krijgt inspiratie voor omgevingsvisies waar u een bijdrage aan kunt leveren.
>> U ziet wat 24 young professionals en seniors die het klaarspelen om in drie dagen bouwstenen voor een omgevingsvisie te bedenkenEn wie weet voelt u zich dan ook wel weer een beetje student (niets fijner dan dat).
>> U krijgt van vijf slimme, ambitieuze groepjes een frisse blik op de toekomst van Zuid-Holland.

Lees hier alles over de summerschool.

Programma
Het programma volgt binnenkort.

Zorg dat u erbij bent!

Als de pop-up niet werkt, klik dan hier.