Aanmeldformulier summerschool Wijk aan Zee juli 2016

Lees hier hoe je je kunt aanmelden voor de (gratis) summerschool in Wijk aan Zee (6 – 8 juli) en onder welke voorwaarden. En meld je vervolgens onder aan het formulier aan.

Let op: De belangstelling voor onze summerschool (die nu in Wijk aan Zee wordt gehouden) was overweldigend. Daarom hebben we besloten om de inschrijving eerder te sluiten. Aanmelden is niet meer mogelijk.

WIE ZOEKEN WE?
We zoeken een mix van jongprofessionals (afgestudeerd na 2012 of nog bezig met de studie) met een opleiding op het gebied van externe veiligheid, bestuurskunde en/of ruimtelijk ontwerp. We zoeken mensen een focus op het fysieke, economische en/of sociale. Planologen, bestuurskundigen, rechtsgeleerden, stedebouwers, externe-veiligheidskundigen, geografen, vastgoeders, landschapsarchitecten, RO’ers, maar verder out of the box is ook welkom. Wij zijn blij met omdenkers en dwarskijkers. Dus psychologen, sociologen, kunstenaars en filosofen zijn van harte welkom.

We hopen dat de jongprofessionals in de groepen van elkaar kunnen leren.
Voor deze summerschool zijn we natuurlijk ook op zoek naar mensen met een veiligheidskundeachtergrond én naar bestuurskundigen en communicatiespecialisten.

logo-ministerie-van-infrastructuur-en-milieuVOORWAARDEN
1) Door je aan te melden (via onderstaand formulier), ga je akkoord met onderstaande procedure en voorwaarden.
2) Bij meer dan 24 aanmeldingen maken wij een inhoudelijke selectie. We zoeken daarbij naar een interessante inhoudelijk mix van deelnemers. We kijken daarbij naar de gevolgde opleiding en naar de reden waarom je wilt meedoen.
3) De aanmelding sluit op 6 juni 2016 om 10.00 uur. De organisatie houdt zich het recht voor de sluitingstermijn te vervroegen. Dit wordt ruim op tijd op onze site aangekondigd.
logo-veilig-ontwerp4) Je hoort uiterlijk op 13 juni 2016 of je tot de genodigden behoort. Over de selectie kan niet worden gecorrespondeerd.
5) Deelname aan de Summerschool is gratis (inclusief eten, drinken, en overnachtingen). Drankjes in de avonduren zijn voor eigen rekening.
6) Als je bent uitgenodigd, gaan we er ook vanuit dat je komt. Als je zonder tijdig bericht (tot 4 werkdagen van te voren) niet komt, dan brengen we een onkostenvergoeding van 150 euro in rekening.
7) Deelname is op eigen risico. We raden je aan je voldoende te verzekeren.

Heb je vragen omtrent de Summerschool? Mail dan naar Abigail Gerrits (a.gerrits@kennislabvoorurbanisme.nl).

Let op: De belangstelling voor onze summerschool (die nu in Wijk aan Zee wordt gehouden) was overweldigend. Daarom hebben we besloten om de inschrijving eerder te sluiten. Aanmelden is niet meer mogelijk.

summerschool

 

Als je op ‘versturen’ hebt gedrukt…
… ga je, als je alles goed hebt ingevuld, naar een volgende pagina waarop staat dat het formulier is verzonden of.
… of zie je welke verplichte velden je niet hebt ingevuld (deze zijn rood omlijnd). Vul die alsnog in.
Je ontvangt geen bevestiging via e-mail. Als je twijfelt of het formulier goed is aangekomen of als het formulier niet werkt, kun je mailen naar Abigail Gerrits via a.gerrits@kennislabvoorurbanisme.nl