Praktische informatie summerschool Wijk aan Zee juli 2016

Hieronder vindt u praktische informatie over de Summerschool in Wijk aan Zee in juli 2016. Deze is bedoeld voor sprekers en deelnemers. Wijzigingen hierop zijn voorbehouden.

Waar is het?
De summerschool is een reizend circus. Activiteiten en lezingen vinden plaats op verschillende locaties.
>> Deelnemers: Op 6 juli verzamelen we ’s ochtends in de Stayokay in Heemskerk (Tolweg 9, 1967 NG Heemskerk). Daarna volgen we het programma.
>> Sprekers: In het programma leest u waar u wordt verwacht.
Wij verzoeken u om in ieder geval uiterlijk 15 minuten voor aanvang van uw presentatie aanwezig te zijn.
Als u problemen heeft om de locatie te vinden, of te laat bent, neem dan svp contact op met de organisatie: Melina Jansen (0643259984) of Jan-Willem Wesselink (0628638426).

chequeMag ik – als spreker – langer blijven en meedoen aan de rest van het programma?
>> Natuurlijk mag dat. U mag zo lang blijven als u wilt en als u wilt blijven slapen, kan dat meestal ook. Mail ons daar even over, dan kijken we of er nog een bed vrij is.

Hoe lang duren de presentaties?
In het programma vindt u de duur van de presentaties.

Gebruik AV-middelen
Er is (tenzij duidelijk anders vermeld) een laptop, beamer en scherm aanwezig op de locaties dus u kan gebruik maken van een powerpoint presentatie om uw verhaal te ondersteunen. Er is soms ook wifi aanwezig in het gebouw, maar als u een filmpje wil laten zien dan zou ik u willen aanraden deze vooraf te downloaden zodat u deze offline kan afspelen (dit omdat de wifiverbinding waarschijnlijk niet sterk genoeg is om online filmpjes af te spelen). Er zijn ook boxjes aanwezig.

Help, ik snap iets niet
Bel dan met Jan-Willem Wesselink (0628638426), Lisette van Beusekom (0652590818 – begeleiding woensdag en donderdagochtend) of Jeroen Bruinenberg (0624721607 – begeleiding donderdagmiddag en vrijdag). Dan kijken we hoe we u kunnen helpen. Als we niet opnemen zijn we wellicht bezig met het programma, maar kunt u ons op deze nummers sms-en of Whats-appen. U kunt ook naar het kantoor van het Kennislab voor Urbanisme bellen (0338700100). Mailen kan ook (maar lezen we minder): j.wesselink@kennislabvoorurbanisme.nl