Het Kennislab voor Urbanisme, de Future City Foundation en ELBA\REC zoeken samen een junior projectmanager

Bij ELBA\REC, het Kennislab voor Urbanisme en de Future City Foundation werken we aan de toekomst van de stad. Dat doen we door vakprofessionals bij elkaar te brengen in waardevolle evenementen, die we zelf ontwikkelen en organiseren. Altijd vanuit de inhoud. En die inhoud is het functioneren van de stad. Of het nou gaat over een burgemeestersreis naar het Ruhrgebied, een summerschool over waterstof en omgevingsveiligheid, ons congres over de smart city (en we gaan ook nog naar Barcelona), een vakdag over spoorstaven, rondetafelgesprekken over de toekomst van wonen, een kinderfotowedstrijd over hun favoriete speelplek of het ontwikkelen van een bouwbesluit voor de smart city; we doen het allemaal.

Dat doen we steeds vaker, meer en beter. En daarom zoeken we iemand die dat bij ons en met ons wil doen. Een junior projectmanager dus. Oh ja, als je het leuk vindt om journalistieke artikelen te schrijven. Dat kan ook bij ons.

We zoeken iemand die deze projecten met ons wil organiseren. Je denkt (samen met de projectleider) mee over de inhoud en vorm en vervolgens voer je het zo zelfstandig mogelijk uit. We laten je vrij zwemmen, maar niet verzuipen. Je benadert sprekers, hebt contact met deelnemers, regelt locaties. Je doet alles.

Je vindt dit leuk als je er van houdt om na te denken en te praten over de stad en het stedelijk leven. En als je creatief bent en van aanpakken houdt. We denken en doen. Je hebt een opleiding gedaan op hbo- of wo-niveau.

We bieden een hele leuke fulltime baan (40 uur) met doorgroeimogelijkheden. Je werkt vanuit onze kerk in Amersfoort door heel Nederland. We bieden een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.

Is dit jouw ideale baan? Reageer dan direct door te mailen naar j.wesselink@kennislabvoorurbanisme.nl. Als je vragen hebt over deze vacature kun je bellen met Wendolijn Beukers via 033 87 00 100.