Jake Zuidveen maakt de groep laboranten in Nederland compleet. Hij stelt zich graag aan ons voor.

“Hi, mijn naam is Jake Zuidveen en ik ben 23 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik ben vierde jaars student “Ruimtelijke Ordening en Planologie” aan de Hogeschool Utrecht en dit jaar studeer ik af. Van Suriname naar Nederland, ongeveer drie en een half jaar geleden heb ik de kans gekregen om verder te studeren. Daarbij heb ik een doelbewuste keuze gemaakt om al mijn kansen voor groei op te zoeken in alle vormen dan ook.

profile-quality-50-500pxIn mijn vrije tijd lees ik veel; ben ik lid van een Toastmasterclub: “Het Sprekersgilde” en volg ik diverse workshops en danscursussen. Verder ligt mijn kracht in het tekenen, vormgeven, ontwerpen, puzzelen, relaties leggen, denken in concepten en de praktische uitvoering.

Bezig zijn in het ruimtelijk vak is ontzettend intrigerend. De (fysieke) leefomgeving waarin wij allemaal leven en functioneren is gelaagd met uitdagingen en vragen continue een andere aanpak of oplossing. Hierin kan ik mijn creatieve geest wel een plek geven. Bij het maken van al mijn keuzes tot nu toe zijn mijn creativiteit en mijn ambities altijd leidend geweest.

Hoe het Kennislab opereert en hoe die de uitdagingen vanuit de praktijk benaderd is erg interessant. Het Kennislab past goed bij mijn ambities en wordt mijn volgende uitdaging. Bij het Kennislab Westas hoop ik genoeg te leren hoe anderen mensen dingen aanpakken en daarbij mijn kwaliteiten in te zetten voor een vitalere Westas.”