U bent een gedreven gemeentelijke professional in de positie om mee te sturen in de veranderingen waar uw organisatie voor staat. De omgeving waarin u en uw collega’s opereren is sterk aan het veranderen; in plaats van voor de burger te werken, daagt deze u nu uit met hem mee te doen. Decentralisaties en krimpende budgeten zorgen voor een heroriëntatie op taken en verantwoordelijkheden.Beeld-Game-changers

Tijdens deze tweedaagse masterclass hebben we aandacht voor vernieuwende praktijken en uw rol als game-changer. Tijdens dag 1 voeren we interessante discussies aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden en kijken we naar de invulling van game-changers.

Welke uitdagingen ervaart u en hoe gaat u ermee om? Dag 2 staat in het teken van harde en zachte handelingsperspectieven vanuit de invulling van game-changers. Wat betekent de verandering voor strategie, systemen en structuur van de organisatie? En wat zijn consequenties voor persoonlijke competenties, leiderschapsstijl en cultuur? We leren van twee gemeenten – groot en klein – die reeds belangrijke stappen hebben gezet: Amsterdam en Oude-IJsselstreek.

Dit alles doen we aan de hand van discussies, rollenspellen, lezingen en excursies. Na afloop van deze masterclass maakt u het verschil!

ADAD model S3v1 laag 1

>> Bekijk hier het programma voor de masterclass
>> Bekijk hier informatie over de sprekers
>> Bekijk hier meer informatie over gamechangers

Facts & Figures
Datum:  15 en 29 april 2015
Locatie:  Paulus Borstraat 41, Amersfoort
Kosten: € 1.250,- inclusief BTW
Aanmelden: w.louwen@elba-rec.nl

De Masterclass Game-Changers is een initiatief van:Logo-ELBA-REC

Over onze masterclasses

De Stichting Kennislab voor Urbanisme heeft zich tot doel gesteld om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen op het gebied van ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en planologie. Dat doen we door onze labs, maar ook door het aanbieden van afgeleide producten als summerschools, bootcamps, masterclasses en cursussen.

>> Wij willen dat onze masterclasses zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de deelnemers. Daarom hebben we hier op een rij gezet onder welke voorwaarden wij masterclasses aanbieden.
>> Op al onze producten (dus ook op de masterclasses) zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden.