De sollicitatiegesprekken voor de nieuwe labs die begin februari 2016 van start gaan zijn in volle gang. Afgelopen donderdag spraken we met geografiestudente Sabien Asselbergs op ons kantoor in Amersfoort. En we zullen in de komende maanden nog meer van haar gaan horen. Met haar brede interesse in verschillende onderwerpen die van belang zijn voor een fitte en vitale stad, wist ze ons te overtuigen. Welkom Sabien bij Lab Amersfoort!

Maak kennis met Sabien..

‘Mijn naam is Sabien Asselbergs. Ik ben 23 jaar en momenteel doe ik de master Urban Geography aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb mijn bachelor in Sociale Psychologie gedaan en ben via een pre-master uitgekomen bij deze master. Voor deze pre-master heb ik vorig jaar een half jaar in Amerika gestudeerd in de buurt van New York. Dit is een van mijn favoriete steden en ik heb hier veel kennis opgedaan met betrekking tot Amerikaanse steden. Ik vind het dan ook interessant om nu weer in Europa te studeren en deze perspectieven te vergelijken.’

‘De stad als onderzoeksgebied spreekt mij aan omdat het je overal ter wereld een gevoel kan geven dat alles mogelijk is. Ik zou dan ook graag bijdragen aan een gezonde, bruisende, flexibele en interactieve lifestyle in steden.’

SabienAsselberg‘Het Kennislab sprak mij zeer aan door de combinatie van verschillende opleidingsachtergronden en perspectieven van mensen die samenwerken in een team aan een concreet project. Ik zie uit naar komend halfjaar waarin ik aan de slag ga in het lab!’

Wil jij ook afstuderen in één van onze labs? Wacht dan niet te lang en mail je motivatie en CV naar m.baggelaar@elba-rec.nl.