ELBA\REC zoekt een assistent-projectmanager voor het werk dat we doen voor de Future City Foundation

Bij ELBA\REC werken we aan de toekomst van de stad. We informeren, inspireren en verbinden professionals. Dat doen we onder andere op verzoek van de Future City Foundation, waarvoor het projectbureau verzorgen.

De Future City Foundation werkt elke dag aan het realiseren van slimme steden die democratisch én duurzaam zijn. Dat doen we samen met meer dan zeventig partners uit het hele land: ministeries, gemeenten, overige overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Het werk van de Future City Foundation groeit. We managen steeds meer communities (waaronder twee City Deals) met steeds meer partners. En dus zoeken we een assistent-projectmanager die de projectleider van Future City ondersteunt.

Ze zoeken iemand die aanvoelt hoe je een community moet managen. Die zelfstandig evenementen kan organiseren. En die weet hoe je een goede mailing, uitnodiging, social media post of persbericht schrijft. Ze laten je daarbij vrij zwemmen, maar niet verzuipen. Je hebt contact met onze partners, benadert sprekers, verzorgt communicatie-uitingen, regelt locaties en ondersteunt de projectleider in zijn dagelijks werk.

Je vindt deze baan leuk als je er van houdt om na te denken en te praten over de ontwikkelingen die spelen op het gebied van digitalisering en technologisering op het fysieke en sociaal domein in onze regio’s, steden en dorpen. En als je creatief bent en van aanpakken houdt. We denken en doen!
Je hebt een opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau en wellicht heb je daarna ook al een aantal jaar werkervaring opgedaan. Nu ben je toe aan een baan met zelfstandigheid en uitdaging.
Je werkt graag bij een relatief klein bedrijf waar je veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid krijgt, maar genoeg collega’s hebt om van te leren. Bij ELBA\REC werken 25 mensen, waarvan er 5 werken voor de Future City Foundation.

Ze bieden een leuke fulltime baan (32-40 uur) met doorgroeimogelijkheden. Je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort, maar je bent ook veel onderweg naar afspraken en bijeenkomsten door het hele land. Je mag een aantal dagen in de week thuiswerken, als het werk dat toelaat. We bieden een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.

Je kan reageren tot 31 maart 2022 door te mailen naar Jan-Willem Wesselink via j.wesselink@elba-rec.nl

Als je vragen hebt over deze vacature kun je bellen of mailen met Zoë Spaaij via z.spaaij@elba-rec.nl of  tel +31650586953.