Zo werkt het lab voor studenten

Practice what you preach. De snel veranderende wereld zorgt ervoor dat ook het Kennislab voor Urbanisme continue verandert. Daarom kunnen afstudeerders en stagiairs solliciteren op opdrachten van onze partners. En ze kunnen meedoen aan onze summerschools en andere challenges.

Summerschool Netwerk Ontwerp Veilige Omgeving Ruhrgebiet (349)Zo werken wij met opdrachten van partners:

1) Het Kennislab zoekt in het veld naar opdrachten bij partners, of stelt deze zelf op. Alle opdrachten moeten aan de volgende eisen voldoen:
a. Vernieuwend
b. Grensoverschrijdend
c. Toepassingsgericht
Lees hier wat we daar mee bedoelen.
2) Voor elke opdracht stellen we een vacature op, waar we afstudeerders (en soms stagiairs) bij zoeken. Je kan gericht solliciteren op een opdracht. Zie hier voor de opdrachten die momenteel openstaan.
Ook bij de werving van de afstudeerders/stagiairs kijken we of iemand vernieuwend, grensoverschrijdend en toepassingsgericht is.
3) Je loopt je stage bij het Kennislab voor Urbanisme en wordt door ons gecoacht.
4) Aan het begin van het onderzoek plannen we een intakegesprek in met de partner. Daarin bespreken we nogmaals de vraag.
5) Gedurende het traject heb je regelmatig contact met de partner. Indien nodig heb je daar ook een (flexibele) werkplek.
6) Je organiseert bijeenkomsten bij de partner tijdens de stageperiode.
7) Je levert aan het eind van je stage aan het lab en een presentatie aan de stakeholders, een poster op A0-formaat, een afschrift van het stage- of afstudeerverslag en de onderliggende datasets.